A legcsípősebb ételek a világban

Fotó: Getty Images
1/15
Csiliszüret - borzasztóan kemény munkaFotó: Getty Images
Fotó: Getty Images
2/15
Curry Indiából. Bármilyen csípős lehetFotó: Getty Images
Fotó: Chinafotopress / Getty Images
3/15
Csilifesztivál SzecsuánbanFotó: Chinafotopress / Getty Images
Fotó: Getty Images
4/15
Választék Dél-Kelet ÁzsiábanFotó: Getty Images
Fotó: Melanie Stetson Freeman / Getty Images
5/15
Egyre csípősebb csilik készülnek a laboratóriumokbanFotó: Melanie Stetson Freeman / Getty Images
Fotó: Vince Talotta / Getty Images
6/15
Jerk chicken JamaikábólFotó: Vince Talotta / Getty Images
Fotó: Jerry Redfern / Getty Images
7/15
Piac MalajziábanFotó: Jerry Redfern / Getty Images
Fotó: Getty Images
8/15
Salsák egy mexikói étterembenFotó: Getty Images
Fotó: Barcroft Media / Getty Images
9/15
A világ legcsípősebb ételének készítésekor nem árt megtenni a szükséges óvintézkedéseketFotó: Barcroft Media / Getty Images
Fotó: Yvan Cohen / Getty Images
10/15
Így néz ki a bhut jolokia - óvakodjon tőle! A kétezres évektől komoly verseny alakult ki, ütősebbnél ütősebb csiliket tenyésztettek ki a kutatók. 2009-ben a Bhut Jolokia nevű hibrid egymillió Scoville-egységet mutatott.Fotó: Yvan Cohen / Getty Images
Fotó: Marco Santini / Northfoto
11/15
A csiliFotó: Marco Santini / Northfoto
Fotó: Anadolu Agency / Europress / Getty
12/15
Ez egy indiai esküvőre készült - a csípős étel alapFotó: Anadolu Agency / Europress / Getty
Fotó: Jtb Photo / Europress / Getty
13/15
A világ legfűszeresebb ételeinek egy része Közép- és Délkelet-Ázsiából származik, ahol a curry-k nagy mennyiségben tartalmaznak csilipaprikát.Fotó: Jtb Photo / Europress / Getty
Fotó: Chung Sung-Jun / Europress / Getty
14/15
A kimchi is lehet kegyetlenül csípősFotó: Chung Sung-Jun / Europress / Getty
Fotó: Budapest Airport
15/15
Fotó: Budapest Airport