Forró italok a világ körül
1/16
Bicerin
Fotó: Wikipedia
2/16
Anijsblokjes: tejet adunk hozzá, és kész az ánizsos tej
Fotó: Wikipedia
3/16
Puncs
Fotó: Northfoto
4/16
Fotó: Northfoto
5/16
Készül a forralt bor
Fotó: Wikipedia
6/16
Sachlav, salep, saloop, sahlab
Fotó: Wikipedia
7/16
A bicerin szülőhelye Torinóban
Fotó: Wikipedia
8/16
Szbiteny
Fotó: Wikipedia
9/16
Izlandi snapsz
Fotó: Wikipedia
10/16
Instant salep
Fotó: Wikipedia
11/16
Forralt cider
Fotó: Wikipedia
12/16
Hot toddy
Fotó: Wikipedia
13/16
Grog
Fotó: Kravetsky Gennady / Northfoto
14/16
Grog
Fotó: Northfoto
15/16
Hot toddy
Fotó: Elena Schweitzer / Northfoto
16/16
Fotó: Peter Widmann / Northfoto