Forró italok a világ körül

Fotó: Wikipedia
1/16
BicerinFotó: Wikipedia
Fotó: Wikipedia
2/16
Anijsblokjes: tejet adunk hozzá, és kész az ánizsos tejFotó: Wikipedia
Fotó: Northfoto
3/16
PuncsFotó: Northfoto
Fotó: Northfoto
4/16
Fotó: Northfoto
Fotó: Wikipedia
5/16
Készül a forralt borFotó: Wikipedia
Fotó: Wikipedia
6/16
Sachlav, salep, saloop, sahlabFotó: Wikipedia
Fotó: Wikipedia
7/16
A bicerin szülőhelye TorinóbanFotó: Wikipedia
Fotó: Wikipedia
8/16
SzbitenyFotó: Wikipedia
Fotó: Wikipedia
9/16
Izlandi snapszFotó: Wikipedia
Fotó: Wikipedia
10/16
Instant salepFotó: Wikipedia
Fotó: Wikipedia
11/16
Forralt ciderFotó: Wikipedia
Fotó: Wikipedia
12/16
Hot toddyFotó: Wikipedia
Fotó: Kravetsky Gennady / Northfoto
13/16
GrogFotó: Kravetsky Gennady / Northfoto
Fotó: Northfoto
14/16
GrogFotó: Northfoto
Fotó: Elena Schweitzer / Northfoto
15/16
Hot toddyFotó: Elena Schweitzer / Northfoto
Fotó: Peter Widmann / Northfoto
16/16
Fotó: Peter Widmann / Northfoto