Ezt esszük a Balatonon 2014-ben
1/11
Idényzöldség a főtt kukorica
Fotó: Páth Dániel
2/11
Kétnyelvű felirat Tihanyban
Fotó: Páth Dániel
3/11
Ez pedig már Balatonlelle az ebédidő elején
Fotó: Páth Dániel
4/11
Strandételek 2014
Fotó: Páth Dániel
5/11
A sajkodi büfében nem adnak mirelitet
Fotó: Páth Dániel
6/11
Egy órával ebéd előtt
Fotó: Páth Dániel
7/11
A gyrosz már az egészségesebb alternatívák közé tartozik - nem is láttuk túl sok helyen
Fotó: Páth Dániel
8/11
Sokan a magyaros ételeket is keresik, ezt például egy középkorú pár majszolta Sajkodon
Fotó: Páth Dániel
9/11
A másik kedvenc strandkaja a palacsinta
Fotó: Páth Dániel
10/11
Generációkról generációkra öröklődő szokás a lángosevés
Fotó: Páth Dániel
11/11
A lángos töretlen népszerűségének több oka is van: olcsó, laktató, nosztalgikus és egészségtelen
Fotó: Páth Dániel