Ezt esszük a Balatonon 2014-ben

Fotó: Páth Dániel
1/11
Idényzöldség a főtt kukoricaFotó: Páth Dániel
Fotó: Páth Dániel
2/11
Kétnyelvű felirat TihanybanFotó: Páth Dániel
Fotó: Páth Dániel
3/11
Ez pedig már Balatonlelle az ebédidő elejénFotó: Páth Dániel
Fotó: Páth Dániel
4/11
Strandételek 2014Fotó: Páth Dániel
Fotó: Páth Dániel
5/11
A sajkodi büfében nem adnak mirelitetFotó: Páth Dániel
Fotó: Páth Dániel
6/11
Egy órával ebéd előttFotó: Páth Dániel
Fotó: Páth Dániel
7/11
A gyrosz már az egészségesebb alternatívák közé tartozik - nem is láttuk túl sok helyenFotó: Páth Dániel
Fotó: Páth Dániel
8/11
Sokan a magyaros ételeket is keresik, ezt például egy középkorú pár majszolta SajkodonFotó: Páth Dániel
Fotó: Páth Dániel
9/11
A másik kedvenc strandkaja a palacsintaFotó: Páth Dániel
Fotó: Páth Dániel
10/11
Generációkról generációkra öröklődő szokás a lángosevésFotó: Páth Dániel
Fotó: Páth Dániel
11/11
A lángos töretlen népszerűségének több oka is van: olcsó, laktató, nosztalgikus és egészségtelenFotó: Páth Dániel