Gyomort próbáló ételek

Fotó: Tristan Savatier / Europress / Getty
1/15
Chilis sült kecskefej, kurd specialitásFotó: Tristan Savatier / Europress / Getty
Fotó: Bloomberg / Europress / Getty
2/15
Fűszeres sültpacal-leves a New York-i Momofuku Ssam bárbanFotó: Bloomberg / Europress / Getty
Fotó: Eric-Paul-Pierre Pasquier / Europress / Getty
3/15
Zamatos lárvákFotó: Eric-Paul-Pierre Pasquier / Europress / Getty
Fotó: Eric-Paul-Pierre Pasquier / Europress / Getty
4/15
Sült szöcskék újhagymávalFotó: Eric-Paul-Pierre Pasquier / Europress / Getty
Fotó: Eric-Paul-Pierre Pasquier / Europress / Getty
5/15
Énekesmadarak és patkányok egy kínai piaconFotó: Eric-Paul-Pierre Pasquier / Europress / Getty
Fotó: Eric-Paul-Pierre Pasquier / Europress / Getty
6/15
A csirkefej népszerű finomságnak számít Kínában (is)Fotó: Eric-Paul-Pierre Pasquier / Europress / Getty
Fotó: Eric-Paul-Pierre Pasquier / Europress / Getty
7/15
Állati proteinFotó: Eric-Paul-Pierre Pasquier / Europress / Getty
Fotó: Eric-Paul-Pierre Pasquier / Europress / Getty
8/15
Szárított, sós rovarok Thaiföldön, Ubon városban. Szójaszósszal, fűszeresen nejlonzacskóból fogyasztandóFotó: Eric-Paul-Pierre Pasquier / Europress / Getty
Fotó: Bravo / Europress / Getty
9/15
Hentespult a barcelonai La Boqueria piacon, jobboldalt elöl pacalFotó: Bravo / Europress / Getty
Fotó: Eyeswideopen / Europress / Getty
10/15
Sültpók- és sültcsótány-árus Siem Reapben (Kambodzsa)Fotó: Eyeswideopen / Europress / Getty
Fotó: Ania Blazejewska / Europress / Getty
11/15
A balut népszerű fülöp-szigeti finomság. Tojásban főzött kacsaembrióFotó: Ania Blazejewska / Europress / Getty
Fotó: Paul Chesley / Europress / Getty
12/15
Vevőre vár a frissen fogott tigrisgömbhal JapánbanFotó: Paul Chesley / Europress / Getty
Fotó: Wikipedia
13/15
Omlós sajt nyüvekkelFotó: Wikipedia
Fotó: Joe Scherschel / Europress / Getty
14/15
Büszke séfek a fuguhúsból mintázott daruval. Japánban a tálalás szépsége éppolyan fontos, mint az étel minőségeFotó: Joe Scherschel / Europress / Getty
Fotó: Wikipedia
15/15
A világ legbüdösebb halkonzerveFotó: Wikipedia