Villány2
1/17
Úgy hívják, mangaszászár
Fotó: Susogó Borvendéglő / Travelo
2/17
A Susogó fűszerei
Fotó: Susogó Borvendéglő / Travelo
3/17
Báránysült a Gere konyhából
Fotó: Travelo / Travelo
4/17
Pezsgőházi segéd
Fotó: Travelo / Travelo
5/17
Itt a bizonyíték, igazi gesztenye volt
Fotó: Travelo / Travelo
6/17
Gesztenyekrémleves a Pezsgőházban
Fotó: Travelo / Travelo
7/17
Susogó mézeskalácsok és Marcz Éva
Fotó: Travelo / Travelo
8/17
Tenkes installáció
Fotó: Travelo / Travelo
9/17
Házi Tenkes kenyér kukoricalisztből
Fotó: Travelo / Travelo
10/17
A libamájat előkészítettük
Fotó: Travelo / Travelo
11/17
Tenkes: libazsíron megfuttatjuk
Fotó: Travelo / Travelo
12/17
Tenkes: készül a lecsós feltét
Fotó: Travelo / Travelo
13/17
Tenkes: parasztos libamáj
Fotó: Travelo / Travelo
14/17
Bejárat a Crocus Gere felé
Fotó: Travelo / Travelo
15/17
Faragó István séf
Fotó: Travelo / Travelo
16/17
Pezsgőház: készül az aszalt szilvás lilakáposzta
Fotó: Travelo / Travelo
17/17
Pezsgőházi libamáj kakukkfűvel
Fotó: Travelo / Travelo