Ezeken a helyszíneken forgatott a Deadpool stábja

Deadpool - a franchise, amit nem lehet nem szeretni. A megunhatatlan humor, a CGI és a dramaturgia tökéletes triót alkot, végeredménynek pedig egy olyan filmet kapunk, ami megfog, és nem ereszt. Na de hol forgott le a Marvel picit sem unalmas, vörös rugdalózós antihősének története? Most megmutatjuk! 

Ryan Reynolds és Hugh Jackman a Deadpool & Rozsomák bemutatójánForrás: Shutterstock

A - most már - három Deadpool film a fantasztikus Ryan Reynolds és Hugh Jackman főszereplésével Kanadában, Vencouverben lett leforgatva. De miért választották azt a várost, és milyen érdekességek kapcsolódnak a forgatásokhoz?

Vencouver = Hollywood North

Vancouver nemcsak Kanada egyik legnagyobb és legszebb városa, hanem a filmipar egyik kedvelt forgatási helyszíne is. Az úgynevezett "Hollywood North" néven is ismert város ideális forgatási helyszínt biztosít, hiszen sokszínű tájaival, a modern épületekkel és különféle városrészeivel bármilyen környezetet képes megidézni a filmvásznon.

Az akció központja - Georgia Viaduct

A film a Georgia Viaducton kezdődik, ahol - ahogy Dopinder hívná - Mr.Pool a Salt-N-Pepa Shoop című számát énekelgeti, rajzolgat és várja, hogy bosszút állhasson ősellenségén, Ajaxon. Az ezután történő poénkodós, harcolós, verekedős, vérfürdős részeket pedig már be sem kell mutatnom, hiszen az első film legjobb jelenetei közé tartozik. 

Mammoth Studios

Aki ismeri a Deadpool filmeket ,az tudja, hogy a CGI központi szerepet tölt be a filmben. A filmek jelentős része egy helyi studióban, a Mammoth Studios-ban készült. A Fox Studios különböző díszletei és háttértechnológiái pedig lehetővé tették, hogy a Deadpool univerzum minden szempontból hiteles és látványos legyen. 

A következő videóban híres jelenetek láthatók Vencouver különböző részein:

Deadpool & Rozsomák

Deadpool és Rozsomák, más néven Wade Wilson és Logan, két ikonikus karakter a Marvel univerzumban, akik között bonyolult és izgalmas kapcsolat van - ezt pedig meg is mutatják az új filmben, aminek Magyarországon július 25-én volt a premiere. Azért szórakoztató ez a film, mert két teljesen más személyiség találkozik: Deadpool, a szarkasztikus és végtelenül szókimondó karakter, és Logan, aki kemény és komoly viselkedésével gyakran próbálja rendbe tenni Deadpool kaotikus magatartását. Ennél többet nem is kell mondanom, irány a mozi!

Kedvcsinálónak pedig íme az előzetes (Figyelem, az alábbi videóban a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat láthatsz!)

 

 (Forrás: Wikipedia)

 

Ezek is érdekelhetnek