Aranyvécé a James Bond-lakosztályban

Titokzatos, 007-es ügynök ihlette lakosztály, Marie Antoinette korát idéző, giccses freskóval díszített szoba és pszichedelikus, Alice Csodaországban témájú lakótér közül is választhatunk a párizsi Seven Hotelben. Ha titkos vágyunk a vécén ülve sakkozás, akkor ez a francia szálloda a tökéletes választás.

Aranyszínű vécécsésze, tükör borította mennyezet, gőzfürdő, Nespresso kávéfőző, fémesen csillogó, pisztolyt formázó olvasólámpa is a lakosztályok alapfelszereltséghez tartozik a párizsi Seven Hotelben. A francia főváros Latin negyedében, a legfontosabb látnivalóktól sétatávolságban található a 35 szobás luxus-butikhotel.

Már a bejáratnál gyanítható, hogy nem lesz unalmas odabenn
Galéria: James Bond lakosztály
Fotó: Serge Ramelli / Seven Hotel

Már a bejárat neonfényeinél gyanút foghatunk, hogy nem egy átlagos helyen járunk. "Ahogy az ember belép a szállodába, egyből úgy érzi magát, mint egy filmsztár" – nyilatkozta egy vendég a Daily Mailnek. Hát még, ha a szálloda speciális lakosztályai közül a legendás 007-es ügynök inspirálta szobát vesszük ki, éjszakánként 447 euróért (körülbelül 140 ezer forintért).

Az egyszerre vintage és modern hatású lakosztályban a fémes, aranyos csillogású felületek és a sötét színek dominálnak. A falakról James Bond-filmrészletek köszönnek vissza, a falakat és a plafont tükrök borítják, a 160 centis átmérőjű tévén pedig élmény lesz újranézni Ursula Andress vagy éppen Halle Berry legendás partraszállását. Egy fárasztó nap után a hatalmas élményzuhany és törökfürdő biztosítja a felfrissülést.

Már csak egy Bond-lány hiányzik
Galéria: James Bond lakosztály
Fotó: Serge Ramelli / Seven Hotel

Ha a 007-es foglalt lenne, a pasztell árnyalatok uralta, süppedős szőnyeggel és plafonra festett, gomolygó felhőkkel és kismadarakkal díszített Marie Antoinette-lakosztályt is kibérelhetjük, éjszakánként 367 euróért (115 ezer forintért).

Hangulatfény, freskó, lapos tévé, mi kell még?
Galéria: James Bond lakosztály
Fotó: Serge Ramelli / Seven Hotel

Ha túl sok lenne a budoár-hangulatból, de mégis valami egyedire vágyunk, az Alice Csodaországban szobát ugyanennyiért megkaphatjuk. Itt befalazott nyuszi, pszichedelikus hangulatfények, a fürdőszobában pedig két egymás mellett elhelyezedő vécécsésze várja a lakókat. A kettő között egy világító sakktábla kapott helyet, nehogy elunják magukat ürítés közben a vendégek.

A sakkparti győztesének jutalma egy guriga vécépapír - Van még képünk, kattintson értük!
Galéria: James Bond lakosztály
Fotó: Serge Ramelli / Seven Hotel
Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek