Luxuscsoki szőlőmagkivonattal: 3 éves a chocoMe
Hároméves lett a kézzel készült, személyre szabható táblás csokoládék gyártója, a chocoMe. A vállalat születésnapi eseményén a Travelo is képviseltette magát, megkóstolhattuk a chocoMe újdonságait: a 40 százalékos tejcsokoládét, a szőlőmagkivonatos Gere csokoládét, valamint új feltétként a világ legjobbjaként titulált piemonte-i mogyorót, a liofilizált ananászt és a hazai készítésű panyolai szilvát.
Az immár 14 országban elérhető chocoMe széles körben kevésbé ismert, ám kiváló minőségű alapanyagokból állít elő csokoládékat, hogy aztán megkedveltesse azokat vásárlóival. Ezért került a repertoárba a ritka, Ecuadorban honos, Arriba kakaóbabból készült negyven százalékos tejcsokoládé. És ugyanezért tették elérhetővé a feltétek közt a piemonte-i mogyorót is, amit a világ legfinomabb és legjobb minőségű mogyorói között tartanak számon. Michelin-csillagos éttermek séfjei és neves cukrászok egyaránt erre esküsznek, és mostmár mi is kérhetünk belőle a csokinkra.