A rákos apának hónapjai vannak hátra, de szeretné elvinni a gyerekeket az utolsó álomnyaralásra

Egy 37 éves, kétgyermekes rákos apának hónapjai vannak hátra, ugyanis nemrég terminális agyrákot diagnosztizáltak nála. Azt reméli, hogy pénzt gyűjthet egy utolsó álomnyaralásra a családjával.

A rákos apának hónapjai vannak hátra, de szeretné elvinni a gyerekeket az utolsó álomnyaralásraForrás: gofundme.com

A rákos apának hónapjai vannak már csak hátra, a halálos diagnózis beteljesülése előtt még álomnyaralásra vinné a családját

Egy fiatal kétgyermekes apuka abban reménykedik, hogy elviheti gyermekeit egy álomnyaralásra, miután közölték vele az orvosai, hogy már csak hónapjai vannak hátra.

Mark Blakeson, az angliai lancashire -i Fearnhead kocsmai séfje februárban kapott hírt arról, hogy 37 éves korában halálos agydaganatban szenved. Mark legjobb barátja, Jodhi Taylor (36) azóta adománygyűjtő oldalt hozott létre, hogy valóra váltsák az álmát és egy utolsó, felejthetetlen álomnyaralásra vihesse a családját.

„A Golborne Brass Bandben játszik, és egy délután a zenekarban játszott, amikor összeesett, rohamot kapott, és kórházba szállították. Akkor derült ki, hogy agydaganata van" – mondta a barát a Warrington Guardiannek.

Az orvosok megműtötték a daganatot, de csak egy részét tudták kivenni. Mark ezután sugárkezelésen esett át, ami sikertelen volt, és közölték vele, hogy a daganat visszatér, de ezúttal agresszívabban. Körülbelül két évet jósoltak neki.

Mark, a 14 éves Phoebe és a 10 éves Alfie apja abban reménykedik, hogy elviheti családját egy olyan utazásra, amelyet nagyra értékelnek és szép élményeket szerezhetnek. „A finanszírozási oldalon azt a célt tűztem ki, hogy 2500 fontot gyűjtsek össze, mivel álomnyaralásra szeretné vinni a gyerekeket. Csak a biztosítás 2000 font, amely fedezi a távozását" – tette hozzá Jodhi.

Jodhi, aki 2007-ben ismerkedett meg Markkal, majd lakótársak is lettek, reméli, hogy az álomutazást a lehető leghamarabb meg tudja valósítani, még addig, amíg Mark fitt és képes elmenni a gyerekeivel. Hozzátette, hogy Mark egy igazán kedves ember, aki segített neki a diplomája megszerzésében, hogy később ápolónő lehessen.

„Az elmúlt év borzasztó volt, jelenleg egész jól van, de az elején rettenetes volt számára. Azt hiszem, mindannyian jobban küzdünk vele, mint ő most, mert úgy tűnik, hogy elfogadta és belenyugodott a sorsába" - osztotta meg Jodhi.

Az ünnep adománygyűjtési célját eredetileg 2500 fontban határozták meg, de a közelmúltban 96 adományozó által a 3400 fontot is elérték – írja a Mirror.

A Maldív-szigeteken például sokan töltik az álomnyaralásukat:

 

 

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek