Jégvarázs a Margit-szigeten - Magyarországon egyedülálló zenés szökőkút-show

A Margit-sziget Budapest egyik legnépszerűbb kikapcsolódási helyszíne, ahol mindenki megtalálja a korosztályának és a pillanatnyi hangulatának megfelelő programot. A szigeten ezúttal egy szuper ingyenes program várja a mesék szerelmeseit: a Zenélő szökőútnál esténként Disney tematikájú szökőkút-show-ban gyönyörködhetünk.

Magyarországon egyedülálló program a Margit-szigeten a Disney-tematikájú szökőkút showForrás: disney.hu

 

A Disney meséket aligha kell bemutatni bárkinek, hiszen a világ egyik legismertebb és legkedveltebb történeteiről van szó. Olyan ikonikus alkotások fűződnek a nevéhez, mint az Aladdin, A kis hableány, Az oroszlánkirály vagy a Jégvarázs.

Ezek a filmek nemcsak szórakoztatják a nézőket, hanem fontos értékeket és tanulságokat is közvetítenek, mint például a bátorság, a szeretet és a kitartás fontosságát. Dalaik pedig mélyen beleivódtak a kultúránkba, sokan kívülről tudják még felnőttfejjel is a dalszövegeket, emlékeztetve bennünket a mesék világának szépségeire és a bennük rejlő varázslatra.

„A Történetek nyara című látványosság a közönség legszélesebb rétegeihez szól, fényekkel, kivetített rajzfilmrészletekkel és vízsugarakkal felelevenítve a Walt Disney Animation Studios és a Pixar legnagyszerűbb történeteit. A műsor fontos elemét képezik a magyar nyelven elhangzó ikonikus Disney-dalok, melyekkel a különböző nemzedékeket szeretnék összekötni. Az idén 30 éves "Az oroszlánkirály" című rajzfilmről a Hakuna Matata és az Érzed már a szív szavát című dalokkal emlékezünk meg. A bemutatót követően a Marvel Studio és a Star Wars filmzenéit élvezhetik a Margit-szigetre látogatók" – mondta Molnár András, a The Walt Disney Hungary igazgatója.

A Magyarországon egyedülálló zenés szökőkút-show augusztus 24-ig minden pénteken és szombaton, este 21:15-től ingyenesen tekinthető meg a margitszigeti Zenélő szökőkútnál.

 

Addig is kedvcsinálóként hallgasd meg Az oroszlánkirály című mese egyik dalát:

 

 

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek