Hagyja otthon a horrorjelmezt, ha ide megy Halloweenkor

A boszorkányok, a varázslók és manók lesznek az idei Halloween főszereplői a burgenlandi Familyparkban, október 29. - november 1. között. Ér jelmezben menni, de csak akkor, ha nem túl félelmetes.

2016-ban a négynapos Halloween-őrület jelmondata: „Boszorkányok, varázslók és manók" – a programok e tematika köré szerveződnek. A park teljes területét (több mint 145.000 m²) „alkalomhoz illő" módon feldíszítik, itt minden – a keretprogram, a díszletek, a jelmezek – a varázslatos lények körül forog.

A megfelelő hangulatot a több mint 300 reflektor által biztosított látványos világítás, a ködgépek és a fényfüzérek garantálják. Ebben az időszakban a „Kroko" vízi vasúton kívül minden látványosság látogatható. Biztonsági okok miatt a mászólétesítmények egy részét sötétedéskor lezárják.

 

Fotó: Familypark.at

Amikor lemegy a nap, a park területén különféle show-műsorok és bemutatók kezdődnek. A csúcspontot a szombattól hétfőig, Leonardo repülőgépénél látható 15 perces show jelenti, amelyet az összes résztvevő közösen ad elő.

A gasztronómiai kínálat is követi a tematikát: ehet boszorkánylevest (tökből készült gulyás) és „pókhálós" fasírtgolyócskákat is.

A jelmezes vendégeket szívesen látják, de a szervezők azt kérik, hogy gondoljon a kicsikre is, és ne válasszon félelmet keltő öltözéket – a bejáratnál ellenőrzik a megjelenést..

Nyitva tartás:

2016. október 29-én, 30-án és 31-én 11-től 22 óráig, a pénztár 19 órakor zár2016. november 1-jén 11-től 18 óráig, a pénztár 17 órakor zár

A belépőjegy 3-tól 99 éves korig: 21,50 euró.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek