Ennyibe kerül a Szigeten egy pohár sör

Ma startol el a Sziget Fesztivál, de egy leleményes, névtelen Reddit-felhasználónak köszönhetően megtudtuk, hogy mennyibe kerül a Szigeten egy pohár sör, bor vagy egy cent rövidital. Nézzük az idei Sziget árait.

A Szigeten idén is sok program várja a fesztiválozókat - illusztrációForrás: Facebook/ Sziget Festival/Bodorkos Mate

A Redditen tette közzé a névtelen felhasználó az idei Szigeten kapható italok árlistáját egy befotózott itallapon. Eszerint idén sem mérik olcsón az alkoholos nedűket, de kimondottan drágának sem mondanánk.

Csapolva legolcsóbb korsó a Dreher, ami 1730 forintba kerül, míg a legdrágább The BeerTailor kézműves cseresznyés sör, amiért 2290 forintot kérnek el.

Egy deci pezsgő 990 forint, míg egy ásványvíz 990 és 1150 forint között mozog.

A Borháló bora decinként 790 forint, a legnagyobb kérhető kiszerelés 5 deci, 2790 forintért.

A Lipton jegesteákért 1250 forintot kell kipengetnünk, egy RedBull energiaitalért pedig 1590 forintot.

A röviditalok – vodka, whiskey, rum, tequila, pálinkák – 2290 és 3790 forint közötti árakon mozognak, míg a koktélok ára 2590 és 5990 forint között van.

Természetesen a Szigeten is van repohár rendszer. A félliteres és a háromdecis repohárért is 800 forintot kell fizetni, aminek az értékét a pultban nem kapod vissza, csak a visszaváltó pontokon.

Az augusztus 7. és 14. között tartó Szigeten idén is számtalan program és nemzetközi sztárok várnak. Olyan neves előadók lépnek színpadra, mint Kylie Minogue, Liam Gallagher, a Skrillex, Azahriah, Sullivan King, vagy Tom Odell. A koncertek mellett egész napos kulturális programok is várják a világ minden tájáról érkező fesztiválozókat.

Kíváncsi vagy, milyen a hangulat a Szigeten? Nézz bele a tavalyi első nap összefoglalójába:

 

 

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek