2021-ben a Travelo ott volt személyesen a Bocuse d'Or magyar döntőjén, majd 2022-ben sikerült részt vennünk az európai döntőn is, ami azért volt nagy megtiszteltetés, mert Budapest immár másodszor kapta meg a jogot arra, hogy megrendezze az európai megmérettetést január 23-án. Ezen a versenyen a magyar csapat újra megmutatta Európának, hogy az élvonalban a helye! A csapat élén Dalnoki Bence, a Michelin-csillagos Stand étterem sous chefje állt, mellette Nyikos Patrik dolgozott a boxban. A boxon kívül, a coach szerepében Széll Tamás koordinálta a munkát, a csapat elnöke Szulló Szabina volt.
Az európai döntőt Dánia nyerte, az ezüst szobrot pedig a mi csapatunk, a magyar csapat vihette haza. Ez pedig azt jelentette, hogy Lyonban ismét ott leszünk a világdöntőn, és Dalnoki Bencének bizony a világ legjobb séfjeivel kell összemérnie a tudását.
Aztán eljött a várva várt hétvége. Pénteken, vagyis január 21-én kezdetét vette a világverseny. A magyar csapat január 23-án, a második napon léphetett be a boxba.
A 19. Bocuse d'Or szakácsversenyt 2023-ban Dánia nyerte meg! A második helyre a norvég csapat léphetett, a dobogó harmadik helyét pedig a magyar csapat foglalhatta el!
Hatalmas boldogság, nem is találom a szavakat. Nagyon szerettünk volna a dobogóra kerülni, rengeteget dolgoztunk érte, hihetetlen öröm, hogy a bronz szobrot tarthatjuk a kezünkben, biztosan eltart egy ideig, hogy hozzászokjunk!"
– árulta el Dalnoki Bence, a győztes csapat séfje.
A versenyen a szokott módon két ételt kellett elkészíteni. A hústál kötelező alapanyagai az ördöghal, a fekete kagyló és a Szent Jakab kagyló volt, a tányértéma pedig formabontó módon egy három fogásos gyerekmenü, amelynek a kötelezően felhasználandó alapanyagai a sütőtök és a tojás voltak.