A Costes Group január elsején jelentette be hivatalosan, hogy 12 év után Miguel Rocha Vieira, a csoport executive chefje leköszön pozíciójáról, és azon a szombati napon gyújtotta be utoljára a lángot a Vigyázó Ferenc utcai konyhában. A helyét pedig az N28 Wine and Kitchen beindításában is komoly szerepet játszó Molnár Márk vette át, aki 20 évig dolgozott külföldi éttermekben, hogy kamatoztassa a tudását.
Most haztérve olyan helyekről hozott tapasztalatokat, mint az Amerikai Egyesült Államok, az Egyesült Királyság, Franciaország, Spanyolország, Vietnam, Dubaj és Japán. Önéletrajzában tíz ország és 23 étterem szerepel – ezek közül hat étterem egy, kettő, illetve három Michelin-csillaggal díjazott.
Amint a Costes Downtown Facebbok-oldalán írják, mikor Márk 2003-ban útnak indult – egy kis időre – hátrahagyta Európát, és meghívásra Japánba szerződött. Elmondása szerint életének tokiói időszakát tartja azóta is a leginnovatívabb, szakmailag legmeghatározóbb periódusnak. 2011 és 2015 között Márk több dubaji étterem Executive séfjként dolgozott, majd 2016-ban Vietnamba látogatott, aztán ismét vissza Japánba. 2018 óta pedig a vietnámi Saigonban a VISE Hospitality executive séfjeként dolgozott. Itt érte a világjárvány, és a kényszervezárások miatt a séf végül a hazatérés mellett döntött.
Molnár Márk nyitott és befogadó világutazónak tűnik, mivel útjainak igazi értékét abban látja, hogy megannyi kultúrát, gondolkodásmódot, tradíciót megismerhetett, mégpedig első kézből. Hogy megjelenik-e némi ázsiai ízvilág a Costes Downtown legújabb menüjében, az hamarosan kiderül, ugyanis február elejétől vadonatúj, immár saját kreativitását tükröző ételsorral rukkol elő, háta mögött az étterem csapatával.