A két Michelin-csillagos Hisa Franko - melyet az az Ana Ros vezet, aki nemrég feltette Szlovéniát a gasztrotérképre, és egy teljesen új szlovén gasztronómiát igyekszik meghonosítani - új, tehetséges és kíváncsi szakembereket keres a csapatába.
A Hisa Franko a buja erdőktől zöldellő Soca-völgyben található, és a vidék hagyományait, illetve helyi alapanyagait felhasználva gondolja újra az ország ismert és kevésbé ismert fogásait. A tornyosuló hegyek, erdei finomságokat rejtő völgyek és zúgó vízesések között megbújó étterem egyszerre menedékhely és laboratórium is a séf és csapata számára - olvasható a Finedininglovers.com oldalán.
A járvány miatti kényszerbezárások idején is ide vonultak vissza a dolgozók, hogy etnobotanikai kutatásokat végezzenek, és még jobban megismerjék a terroirt, illetve a lehetséges alapanyagokat, amit a vidék nyújtani tud, valamint felkészüljenek a következő szezonra. A 2021/2022-es évre éppen ezért új embereket keresnek a csapatba.

Az Instagram kiírás szerint pincért, műszakvezetőt és péket keresnek a Kobaridban található étterembe. Ha valaki úgy érzi, hogy megfelelő a képesítése és szívesen csatlakoza a Hisa Franko csapatához, akkor a bejegyzésben megadott email-címre elküldheti az életrajzát és minden szükséges dokumentumot.