A főváros zajától távol, a 12. kerület legmagasabb pontján, a Normafán, a közel 100 éves síház épületében 2020-ra megújult a Normafa Síház étterem, mely nyáron már nem csak az átalakult kandallós belső térben várja a vendégeket, hanem idén először, a meleg fényű fényfüzérekkel bevilágított ősfás hátsó kertben is.
Most vasárnap, július 12-én pedig közösségi bográcsozással köszöntik a nyarat a kirándulóhelyen. Aron Kelemen séf egy klasszikussal készül, marhalábszár pörköltet rittyent bográcsban annak, aki imádja az eredeti ízeket és a hasát a hét legpihenősebb napján - olvasható az esemény Facebook oldalán.
A Normafa Síház csapata azt ajánlja, hogy érkezzünk legalább 16 órára a hegyre, hogy jusson egy tányér a frissen készülő ételből, mivel 30 főre tudják garantálni a mennyiséget. Egy adagot 1790 forintért mérnek, amihez kovászos kenyér és kovászos uborka is jár. Lakmározni a fák lombjai alatt lehet majd.