Az Olimpia Vendéglő már jó ideje az ország legjobb éttermei között szerepel a Dining Guide TOP100 Étteremkalauzban. 2019-ben a 11. helyen végzett 89 ponttal, és az ínyencek is előszeretettel választják egyszerűségével, rendhagyó VII. kerületi elhelyezkedésével és gasztronómiai maximalizmusával együtt. Legalábbis ez derül ki a közösségi médiafelületeken olvasott visszajelzésekből.
A napról napra változó, táblás kínálatáról híres étterem tulajdonosai pedig nem először döntöttek úgy, hogy egy ifjú szakácsot emelnek séfposztra; ez a változatosság is hozzájárul a sikerhez. Garai Ádámot, az egyik tulajdonos Ádám Csaba követte a konyhafőnöki pozícióban, most pedig Mogyorósi Donát lett az új séf, aki már a Costes Downtown konyháján, valamint a Budaörsi Halpiac kötelekében is bizonyított. A cél, hogy egy friss látásmódú fiatal tehetség kezébe adják az irányítást. Ami összecseng a vendéglő elveivel is, miszerint "minden nap frisset a piac kínálatából".