Április elején nyílik a Monofu desszertező a Margit körúton, ami egy olyan pop up üzlet lesz, ahol egyszerre egy terméket lehet kapni, de azt számtalan ízben.
A pécsi Susogóból és a Jókai cukrászdából jól ismert Märcz Évi és Lovász József tulajdonosok a Dining Guide-nak elmondták, minden a helyben készült créme brulée-vel fog kezdődni, amiből mintegy 10 fajta ízvilágot mutatnak majd be. A termékkínálat ugyanis három havonta cserélődik majd, de addig egy-egy tematikus desszertkülönlegesség köré épül az adott időszak.
A Monofu tíz négyzetméteres vendégterében nagyjából két könyöklőnél lehet majd ácsorogni, a hely ugyanis inkább az elvitelre rendezkedik be. Az édességeket különböző további finomságokkal egészítik ki, a créme brulée zárható dobozban kerül az egyedi tervezésű táskába, amihez kiskanál is jár. De vehetünk majd helyben készített turmixokat és ízesített vizet is egyedi tervezésű palackban, miközben a Carraro termékcsalád kávéit is megkóstolhatjuk vagy magunkkal vihetjük a munkába.