Elkészült a Balaton első őszi-téli gasztrotérképe

Rendhagyó és kreatív gasztronómiai térképet adtak ki Tihany - Balatonfüred - Csopak - Paloznak - Alsóörs vendéglátósai és borászai, hogy ezzel is bizonyítsák, nem áll meg az élet augusztus végén a Balatonon.

A Balatont a strandszezon után is érdemes felkeresni, korábban összegyűjtöttük, mennyi izgalmas helyszín és látnivaló van akkor is, ha már nem lehet strandolni. Az éttermek és pincészetek ősszel és télen is várják a vendégeket izgalmas programokkal és ajánlatokkal, és mostantól egy térképen lesz megtalálható minden fontos információ a Balaton egyik legfrekventáltabb gasztrorégiójáról.

 

Fotó: Szauer Judit Gasztro PR

A térképen minden információ megtalálható, ami fontos a vendégek számára: az őszi-téli nyitvatartás, elérhetőségek, online felületek és egy rövid leírás a vendéglátó helyekről. Kis piktogramokkal feltüntetik azt is, hogy van-e gyerekmenü, panoráma, borospince, és hogy kutyabarát-e az adott hely.

A kiadvány teljesen ingyenes, és a résztvevő éttermek és pincészetek, valamint a Balatonfüred – Veszprém régióban található szállodák és turisztikai pontok terjesztik.

A részt vevő éttermek és pincészetek:

Baricska Csárda
Bergmann Cukrászdák
Capriccio Alsóörs
Chianti Étterem (Veszprém)
Ferenc Pince Csárda
Homola Pincészetés Borterasz
Horváth Ház - Borpince
Jásdi Pince és Borterasz
Karolina Fűszerkertje
Karolina Kávéház&Koktélbár
Kredenc Borbisztró
MÁRGA bisztró
Petrányi Pince
Sparhelt Bistro
Szent Donát Pince
Sáfránkert Vendéglő
Söptei Pince és Étterem
Vígmolnár Csárda

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek