A siófoki Plázs a Balaton legnagyobb retro buliját hozza el

A siófoki Plázs nyáron egy pillanatra sem áll le, folyamatosan mennek a jobbnál jobb bulik! Ezúttal augusztus 10-én olyan világsztárok jönnek a nagyszínpadra, mint Dr Alban vagy a Master Blaster (Dj set). Természetesen a legismertebb magyar retro sztárok is tiszteletüket teszik. Pénteken is pörög a buli, a Metzker & Friends lemezlovasok is ontják magukból a slágereket, valamint idén utoljára indul útnak a Plázs x Bahart partyhajója.

A siófoki Plázs a Balaton legnagyobb retro buliját hozza elForrás: Plázs Siófok

A Plázs bulisorozatának heti kínálatában most is számos esemény szerepel: többek között pénteken kifut a szezon utolsó hajója, a Plázs x Bahart Boat Party utolsó felvonására a Be Massive csapata érkezik a fedélzetre, kikötés után pedig szokás szerint, a Plázson dupláznak a fiúk!

Emellett persze az Arénát is érdemes meglátogatni, hiszen töretlenül dübörög még a nyárban a Metzker & Friends. Kedvenc háziasszonyunk vendégei ezúttal StadiumX és Ciggi lesznek.

Szombaton a Balaton-part legnagyobb időutazása repít minket a 90-es és 2000-es évekbe. A Balatoni Retroláz olyan világsztárokat ígér, mint a Hypnotic Tango vagy a How Old R U örökbecsű dalokat jegyző Master Blaster, vagy Dr Alban, a nigériai származású svéd fogorvos, aki az It's My Life című slágerével a fogászati fúrót végleg lecserélte a mikrofonra.

A világsztárok mellett pedig sorjáznak majd a legnagyobb hazai retró ikonok, így a Kozmix, a Shygys, a Happy Gang, a Desperado feat. Timi, a Bestiák, a 4for-Club, Náksi, Erős vs Spigiboy, Peat Jr., Dj Pégé, Revolution és az est házigazdája Dj André!

Kedvcsináló gyanánt hallgasd meg Dr Alban egyik legnagyobb slágerét:

 

 

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek