Tovább pörög a kihagyhatatlan buli a siófoki Plázson

Ezen a héten is pörög Magyarország egyik legjobb bulisorozata a siófoki Plázson. Keddtől ingyenes bulikkal várnak, pénteken pedig Korda György és Balázs Klári felejthetetlen párosa is fellép. Mutatjuk a Plázs eheti programját.

A siófoki Plázson évek óta hatalmas bulikat tartanakForrás: presspresso

Pénteken a Korda házaspár mellett fellép majd Csonka András, Krisz Rudi, Dj Dominique valamint Josh és Betti. Az est házigazdája a Retro Rádió műsorvezetője, Dénes Tamás lesz.

A koncert után megnyílik az Aréna, ahol olyan ismert hazai DJ-k szórakoztatnak a Metzker & Friends partisorozatban, mint Koósz Milán, Rico és Miss Mood.

Szombati buli a Plázson

Szombaton az eddigi legnagyobb, születésnapi Hódítás Éjszakájára számíthatunk, az Arénában Chrstphr, Elektra, Metzker Viktória, Newik, UBC, Regan Lili, Stephanie és Szecsei főszereplésével, míg a Clubban Purbeat, Gabriel Dancer és R92 lép majd fel. De ha ez nem elég, a Beachen a Nexus Flover Power izzítja az éjszakát, míg a Plázs VIP-ben indul majd a Luxfunk Radio party.

Testépítés a BioTechUSA szervezésében

Pénteken és szombaton 12. alkalommal gyűlik össze a testépítés és az erősport színe-java a BioTechUSA-cégcsoporthoz tartozó Scitec Nutrition által megrendezett Muscle Beachen a siófoki Plázson. A kétnapos esemény nemcsak az izmokról és a súlyokról szól: egyszerre buli, szórakozás és sport. A résztvevők idén is találkozhatnak a testépítés legnagyobb hazai és nemzetközi ikonjaival.

Megrendezésre kerül Magyarország első számú súlyzós edzés központú tömegsport rendezvénye, a Scitec Power Challenge, a Scitec Raw fekvenyomó és felhúzó bajnokság, a CESA® Strongman Premium Liga Scitec Muscle Beach Erősember és Kamionhúzó Kupa és a Mr. és Ms. Muscle Beach bikini, physique és tehetségkutató minősítő fitneszverseny is.

A helyszíni termékértékesítésből befolyó összeg teljes egészét idén is jótékony célokra fordítják. A Scitec Nutrition közössége választhatja ki azt, hogy három, gyermekeket segítő szervezet, a BAGázs, a Bátor Tábor és az SOS Gyermekfalvak közül ki kapja az adományt.

 

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek