December beköszöntével az InterContinental Budapest ismét karácsonyi díszbe öltözik. A lobbyban karácsonyfa, ünnepi díszek és meghitt hangulat várja a látogatókat. A fő téma a Diótörő lesz, ami nem csak a díszletekben jelenik majd meg, hanem a Corso Étterem brunchait is áthatja. A kellemes hangulatot mi is megtapasztaltuk egy sajtóbemutató alkalmával.
A vendégek egy pohár champagne mellett hangolódhattak a karácsonyra, miközben a Diótörő jelmezeibe bújt balettművészek elevenítették meg a történetet, élő zenére.
Az InterContinental nívójához illő champagne az idei ünnepvárás ideje alatt nem csak az étteremben, hanem a szálloda számos ajánlatában is megjelenik majd. A brunchok közé tartozó Champagne csomaggal példul minden hónapban más-más prémium pezsgő kóstolható korlátlanul.
Az italok közül a magyar találmányok ihlette „Villanykörte" koktélt is érdemes kipróbálni, melynek az alapját szintén champagne alkotja, és a felszolgálása is magáért beszél.
Habcsókos minidesszertek és karácsonyi illatok
A brunchok korlátlanul kóstolható és hetente megújuló finom falatjaihoz Gullner Gergő séf gondolta újra Magyarország és a környező országok tradicionális ételeit. A végeredményért pedig ötvözte a nemzetközi hatásokat, a szezonalitást és a lokális alapanyagok használatát is.
A hotel desszertkínálata szintén az ünnepekhez igazodik. A cukrász séf, Vágó Nikoletta az ünnepi tarte-kínálatot miniatűr formában is megalkotta, így édesszájúként egyszerre több ízkombinációt is megkóstolhattunk, illetve megoszthattunk az asztaltársasággal. A pekándiós-csokoládés tarte a klasszikus karácsonyi süteményeket idézte, az epres üde rózsaszínje pedig a balerinák színes szoknyáira emlékeztetett.