Most szavazzon kedvenc légitársaságára!

A repjegy.hu és a Travelo.hu immár hatodik alkalommal készíti el közös felmérését, amelyből kiderül, hogy melyik a repülővel utazó magyarok kedvenc légitársasága.

A korábbi évekhez hasonlóan azok az utazók adhatják le szavazatukat, akik az év során repülős utazáson vettek részt.
A minősítés szempontja között szerepel a személyzet munkája, a fedélzeti szolgáltatások színvonala, a menetrend betartása, az ár/érték arány éppúgy, mint a légitársaság idei kommunikációs stratégiája a reklámoktól az ügyfél visszaigazolásig.
Mindegy, hogy az utas fapados légitársasággal utazott vagy a cége által fizetett business class szolgáltatásokat vette igénybe. A felmérés során csak az számít, mennyire elégedettek az utasok a nyújtott szolgáltatásokkal.
Az én légitársaságom felmérést 2012 óta évről-évre, folyamatosan megrendezik. 2012-ben és 2013-ban a Qatar Airways, majd 2014-től 2016-ig az Emirates nyert az összesített pontszámok alapján. Tavaly ugyanakkor az El Al légitársaság utaskísérői kapták a legjobb értékelést, míg a legjobb menetrend kategóriában a Delta bizonyult a legjobbnak.

Ön melyik légitársaság gépéből szeret leginkább bámészkodni?Forrás: Flickr.com



A felmérést december végéig lehet kitölteni itt, majd az értékelés után jövő év elején hirdetnek eredményt, amelyről ismét beszámolunk.

Addig is minden utazót buzdítunk a szavazásra, ugyanis a felmérést kitöltők között értékes nyereményeket sorsol ki a két szervező: egy 200 ezer forint értékű repülőjegy-utalvány és egy belföldi wellness hétvége is gazdára talál majd a szavazatukat leadók között.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek