Jövő tavasztól Seattle-be is repül az Air France

Jövő tavasztól Seattle-be is repül az Air France

 2018. március 25-től a francia légitársaság non-stop járatot indít a párizsi Charles de Gaulle repülőtérről Seattle-be. Heti öt járat köti majd össze a két várost, amelyet Boeing 777-200-as típusú repülőgépekkel üzemeltet majd az Air France.

A gépek a legújabb hosszú távú kabinokkal vannak felszerelve, ahol az utasokat összesen 280-312 ülés várja a Business, Premium Economy és Economy osztályokon. Az AF338-as járat 13:30-kor indul a párizsi Charles de Gaulle repülőtérről, és helyi idő szerint 14:20-kor érkezik meg Seattle-be. Visszafelé az AF355-ös járat 16:30-kor indul Seattle-ből, és 11:10-kor érkezik Párizsba. A járatok kedden, szerdán, csütörtökön, pénteken és vasárnap indulnak - közölte a légitársaság.

Seattle az USA észak-nyugati partvidékének smaragdvárosa. A várost keletről a Washington-tó, míg nyugatról a Csendes-óceán határolja, emellett a Mount Rainier hegység teszi egyedivé. A város részben ipari, részben bohém identitásával varázsolja el a látogatókat. Seattle Washington állam legnagyobb városa, és olyan nagyvállalatoknak ad otthont, mint a Microsoft vagy a Boeing.

Fotó: Air France

A 2017-18-as téli szezonban az Air France ezzel összesen tizenkét desztinációra repül majd az Egyesült Államokban párizsi repülőterekről (Atlanta, Boston, Chicago, Detroit, Houston, Los Angeles, Miami, Minneapolis, New York-JFK, San Francisco, Seattle és Washington).

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek