Jövő nyáron minden nap indít Budapest-Toronto járatot az Air Canada Rouge

Hazánkban május közepén szállt fel az Air Canada Rouge Budapest-Toronto járata, de jövőre jóval korábban, már április 5-től elindul az első járat. A Torontóból Budapestre közlekedő járatok gyakorisága is nőni fog: először heti három, majd öt, végül június közepétől naponta közlekedik majd - írja a TurizmusOnline.

Az Air Canada idén ünnepelte fennállásának 80. évfordulóját, 374 repülőgéppel 200 úti célba repülnek. 2012-ben debütált a légitársaság új márkája, az Air Canada Rouge, amely elsősorban nyaraló úti célokra, az USA-ba, a Karib-térségbe, Mexikóba és Európába közlekedtet járatokat . Térségünkben Budapest mellett Prágába és Varsóba repül nyaranta a légitársaság. Budapestre Boeing 767-300-as típusú repülőgépek közlekednek, a gépeken nincs business osztály, de kétféle emelt szintű és egy normál turista szolgáltatási csomag közül lehet választani.

Torontóban az USA felé átszálló utasok előzetes határ- és vámellenőrzésen eshetnek át, így az USA-ba érve úgy mehetnek tovább, mintha belföldi járattal érkeztek volna meg. Fontos tudni ugyanakkor, hogy még a transzferutasoknak is szükségük van Kanada esetében az ún. eTA-ra (elektromos beutazási engedélyre), valamint az USA esetében az ESTA-ra. Az eTA hét kanadai dollárért kérhető ezen a magyar nyelven is elérhető oldalon.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek