Magyarul is elérhetőek mától a Google utazástervező szolgáltatásai

 


A Google szerdától magyarul is elérhetővé teszi az utazásszervezést megkönnyítő felületeit, így ezentúl az angolul nem tudók számára is átláthatóbb lehet az utazással kapcsolatos, online elérhető információk tömkelege.

Az Úti célok (Destinations on Google) az utazásszervezés kezdeti fázisában nyújthat segítséget. Az ország, vagy akár kontinens nevét, és az 'Úti célok' szavakat beírva a keresőbe, a találatok között rögtön megjelenik az Úti célok felület. Itt a repülőjáratok és szállás lehetőségek mellett olyan további információk segítik az utazni vágyókat, mint az időjárási előrejelzés, a fontosabb helyi látnivalók, vagy hogy mikor látogatják a legtöbben a kiszemelt várost vagy régiót. A repülőjegy árakat és a szállás lehetőségeket hat hónapra előre lehet összehasonlítani, így a funkció azoknak is ajánlott, akik szeretnék megnézni, hogy egy adott célállomásra mikor lehet a leggazdaságosabban eljutni.

Fotó: rawpixel.com


A Google Repülőjáratok (Google Flights) az ideális járat megtalálásában segít minket. A szolgáltatáson belül nemcsak a célállomás és a dátum állítható be, hanem akár az utazásra szánt keret és a preferált légitársaság is. A lehetőségek így eleve a megadott kritériumokat figyelembe véve jelennek meg. Az árbeli változásokat is könnyedén nyomon követhetjük, ha ezekről értesítést állítunk be magunknak.

A fenti két szolgáltatás automatikusan bárki számára elérhető, asztali gépen és mobilon egyaránt, külső alkalmazás letöltése nélkül - áll a Google Sajtóiroda közleményében.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek