Philadelphia és Budapest között indít járatot az American Airlines

Philadelphia és Budapest között indít járatot az American Airlines

Új lehetőségek nyílnak a tengerentúli utazásra a magyarok számára – az American Airlines ugyanis közvetlen járatot indít Philadelphia és Budapest között. Egyetlen átszállás, és Észak-Amerikában vagy a Karib-szigeteken találhatjuk magunkat.

 

Fotó: American Airlines

Az új járat több mint 2800 ülőhelyet kínál heti szinten a jövő nyári szezonban. Az útvonalon Boeing 767-300-as gépek közlekednek, egészen pontosan május 4-től. A repülőgépek fedélzetén a business osztályon utazók huszonnyolc, minden kényelemmel felszerelt ülés előnyeit élvezhetik Mark Sargeant, brit Michelin-csillagos szakács és Maneet Chauhan világhírű szakács ételeivel együtt.

 A világ legnagyobb légitársaságának Philadelphia az egyik keleti-parti központja, ezért rengeteg csatlakozási lehetőség nyílik meg a magyarok számára: csaknem százhatvan amerikai, kanadai, karib-szigeteki és latin-amerikai célállomásra juthatunk el így - derül ki a légitársaság közleményéből.

Az American Airlines jelenleg egy hárommilliárd dolláros fejlesztési program megvalósításán dolgozik, amelynek ugyanúgy része a fekvő helyzetbe dönthető utasülés, mint a nemzetközi WiFi szolgáltatás, az új reptéri várók, illetve a szélesebb körű fedélzeti szórakoztató rendszer.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek