» Útra kész

Zárolható viteldíjat vezet be a Wizz Air

| | Nem érkezett még hozzászólás

A gyakori utazóknak szeretne kedvezni ma bejelentett újításával a Wizz Air, amelynek lényege, hogy a repülőjegy vásárlók 48 órára rögzíthetik választott a útj viteldíját. Az új szolgáltatás ára személyenként és irányonként 950 forint.

Fotó: Wizz Air

A zárolás csak az indulási dátum előtt több mint hét nappal elvégzett foglalások esetén alkalmazható, retúr foglalás esetén az első út időpontjától számítva.

Maga az opció a www.wizzair.com oldalon érhető el, akár több utasra szóló foglalásoknál is. A rögzítés után a választott út, az utasok neve illetve száma viszont már nem módosítható - derül ki a légitársaság közleményéből.

A foglalás véglegesítése érdekében a jegyet 48 órán belül ki kell fizetni bankkártyával vagy a WIZZ-számla egyenlegének terhére, a "Foglalások" oldalon. Ellenkező esetben a rögzített viteldíj automatikusan törlődik. A diszkont légitársaság újításának nagy előnye tehát, hogy zárolással az ár 48 óráig változatlan marad, ami jócskán megkönnyíti a repülőutak büdzséjének megtervezését.

A Wizz Air nemrégiben jelentette be, hogy október végétől minden járatán ingyenes lesz a nagy kézipoggyász, ami szintén sok stressztől megkíméli a spórolós utazókat. A Budapestről elérhető városok listája pedig folyamatosan bővül: június óta heti két járat közlekedik Kazahsztán fővárosába, augusztus végétől pedig Szentpétervárra juthatunk el közvetlen járattal. Ősztől a marokkói Agadirba is elrepít minket a Wizz, a jövő tavaszi szezonban pedig elindítja heti két közvetlen járatát Norvégia egyik nagyvárosába, Stavangerbe, illetve heti ötször repüli majd a Budapest-Bázel útvonalat is.

Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre! Travelo
h i r d e t é s
h i r d e t é s

Szóljon hozzá!

Most ajánljuk

SZILVESZTER! Rövidebb-hosszabb, busszal és repülővel! Kulturális körutazások minden igény szerint!

Laczko új galériát hozott létre
Trieszt,Miramare kastély
3 napja
wombat élménybeszámolót írt
Sulawesi-Bunaken-Java-Menjangan-Bali
13 napja

Blogok

Világörökség Szingapúr botanikus kertjei

Nyolcvankét lenyűgöző hektár tanösvényekkel. De hogy jön ide a kaucsuk?

Utazásom blogja Kőröl-kőre lépkedve télen a Velencei-hegységben

A pákozdi ingókövek ködben is jól mutatnak.

Travelhunter Kék lagúna Izlandon

Ha gyengénk a szilícium-dioxidos iszapmaszk-pakolás, itt a helyünk.

TravelBug Autós túra az USA délnyugati államaiban

Ez már a nyolcadik rész, ezúttal El Pasóval. Visszatekintés képekkel és leg-ek listájával.