Nyereményjátékkal ünnepel a Lufthansa

Nyereményjátékkal ünnepel a Lufthansa

Kerek fél évszázaddal ezelőtt, 1967. augusztus 26-án érkezett Magyarországra a Lufthansa első menetrendszerű járata. A jubileum alkalmából Németország nemzeti légitársasága több ajándékkal és nyereményjátékkal is készül ebben a hónapban.

A különböző portálokon futó kvízjátékok mellett bárki számára elérhető egy tízezer forint értékű voucher, melyet a https://promotion.lufthansa.com/hu50promo oldalon tölthetünk le, és bármely Magyarországról induló Lufthansa járatra foglalt jegy vásárlásakor felhasználhatunk.

A vállalat zártkörű ünnepségére egyébként szeptember 8-án Budapestre érkezik a flotta legújabb tagja, egy Airbus A350-es. A gép a lezárt 1-es terminálnál parkol majd, a le- és felszállást viszont a 2-es terminál kilátó teraszáról bárki megnézheti.

Az Airbus A350Fotó: Doumenjou Alexandre - MasterFilm / Lufthansa

A Lufthansa 2016 decemberében vette át első A350-esét, amelyből jelenleg három üzemel a légitársaság flottájában. A 293 férőhelyes gépek Münchenben állomásoznak, Bostonon és Delhin kívül már Mumbaiba, szeptember 12-től pedig Hongkongba is repülnek. Az A350-900 a világ legmodernebb és legkörnyezetkímélőbb nagy távolságú repülőgépe. Negyedannyival kevesebb üzemanyagot fogyaszt, és csak feleannyira zajos, mint a hasonló utasszállítók - derül ki a légitársaság közleményéből.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek