Nem kell többet fizetni a kézipoggyászért a Wizzairnél

Nem kell többet fizetni a kézipoggyászért a Wizzairnél

 

 A Wizz Air, Közép- és Kelet-Európa legnagyobb diszkont légitársasága ma bejelentette, hogy minden járatán ingyenes lesz a nagy kézipoggyász 2017. október 29-től.

Az utasok a fedélzetre magukkal vihetnek egy darab, legfeljebb 55×40×23 cm méretű kézipoggyászt, melynek díját a viteldíj tartalmazza. Ez azt jelenti, hogy a korábbi ingyenesen szállítható kézipoggyász méretéhez képest ötven százalékkal nagyobb bőröndöt vihetnek az utasok mostantól fel a gépekre.

Fotó: Mark H. Milstein / NorthfotoForrás: Travelo

 Azok az utasok, akik 2017. október 29-én vagy azután induló járatra közvetlenül a Wizz Air rendszerében (a wizzair.com weboldalon vagy WIZZ mobilalkalmazáson keresztül, illetve a telefonos ügyfélszolgálat segítségével) korábban megvették nagyobb kézipoggyászukat, a poggyászdíj 120%-át visszakapják WIZZ számlájukon jóváírás formájában.

Ügyfélelégedettségi felmérésekben a Wizz Air utasainak több mint nyolcvan százaléka értékelte kiemelkedőnek a Wizz Air fedélzeti élményt, a légi személyzet kedvességét és szakértelmét. A légitársaság azt várja az új kézipoggyász-szabályzattól, hogy még jobbá teszi a WIZZ utazási élményt.

Fotó: WizzairForrás: Travelo

 Mai bejelentésében a Wizz Air egy új szolgáltatási csomagot is bemutat WIZZ Priority néven. A mától érvényes WIZZ Priority a következőket tartalmazza: elsőbbségi beszállás és a fedélzetre felvihető további egy darab, legfeljebb 40×30×18 cm méretű kézitáska, valamint október 29-től garancia arra, hogy a kézipoggyász felvihető a fedélzetre (ez utóbbi szolgáltatás a WIZZ Go, WIZZ Plus és a WIZZ Privilege Pass csomagban szintén elérhető).

Újabb cikkünk ebben a témában:


Zárolható viteldíjat vezet be a Wizz Air - 2017.08.16.
Negyvennyolc óráig még szabadon vacilálhatunk, melyik jegyet foglaljuk.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek