Első osztályon utazhat, ha felismeri ezt a fickót!

Első osztályon utazhat, ha felismeri ezt a fickót!

Ki ne álmodozott volna már arról, hogy luxuskörülmények között, első osztályon utazzon valahová? Egy furfangos blogger most valóra váltja mindezt! Csak annyit kell tennünk, hogy nyitott szemmel járunk a reptéren, ha indulunk valahová. Gilbert Ott ugyanis azt ígéri, ha felismerjük őt a váróban, a kapuknál vagy akár a kávézóban, odaadja első osztályra szóló jegyét a szerencsésnek, ő pedig bezsúfolódik a turista osztályra a miénkkel.

Őt kell keresni a reptéren@Godsavethepoints / Facebook

Gilbert ajánlata egészen a 2017-es év végéig szól. A 30 esztendős New York-i srác egy God Save The Points nevű, utazási tippeket adó honlapot menedzsel, így évente átlagosan százszor kel útra. Jó eséllyel az Egyesült Államok vagy Európa valamelyik repterén érhetjük utol, de Dél-Afrika, Doha és Szingapúr is a közeljövő úti céljai között szerepel - írja a Daily Mail.

Hogy megkönnyítse a dolgunkat, minden útját megelőző nap utalást tesz majd közösségi csatornákon arra, merre indul éppen - a szemfülesek egészen a beszállásig lecsaphatnak rá, hisz ígérete szerint az utolsó pillanatig fenntartja az ajánlatot.

Gilbert már 30 járatot lefoglalt az év hátralévő részére, érdemes tehát résen lenni. Még a légitársaságok nevét is elárulta: egyebek mellett az American, a British Airways, a Japan Airlines, a Delta, az Alaska, a Qatar, a Swiss, a Lufthansa, a Thai Airways, a Cathay Pacific, a Finnair és az Etihad járatain találkozhatunk majd vele.

@Godsavethepoints / Facebook

A leleményes fiatalember egyébként rendszeresen posztol arról, hogyan foglaljunk áron alul repjegyet. Eddigi legnagyobb dobása egy ingyenes út volt egy 23 milliós dolláros magánrepülőgépen, amit egy különleges vouchernek köszönhetett.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek