Már igluban is alhatunk a dubaji reptéren

Már igluban is alhatunk a dubaji reptéren

 A Dubai International Airport (DXB) hármas terminálján Sleep 'n' fly névre keresztelt, alvásra és pihenésre tervezett várót alakítottak ki. Az új váró az A1-es kapu közelében található, és összesen 27 alvóhely - fülke és kabin - várja a fáradt utasokat.

Az új, skandináv stílusú váróban 20 iglu-szerű fülke, és hét dupla férőhelyes kabin található, amelyekben a családok kihúzható gyerekágyat is találnak. A fülkéket óránként 17 dollártól kezdődően lehet kibérelni, legfeljebb 12 órás időtartamra, utóbbi kedvezményes ára 130 dollár. A kabin nappali időszakban két órára 60 dollártól foglalható, 12 órára pedig 271 dollártól érhető el. A szolgáltatást a Sleep 'n fly weboldalon, előre kell lefoglalni. Így néznek ki:

http://www.sleep-n-fly.com/

 A dubaji repülőtéren egyébként már 2011 óta léteznek az ún. SnoozeCubes hangszigetelt kabinok, amelyeket ággyal, tévével, tároló polcokkal és persze wifivel is felszereltek Ezekben óránként 21 dollárért lehet durmolni.

Érdekességek Dubajból
Ilyen a város egy zuhanó sas szemszögéből

Egy 2015-ös, a világ összes látványosságát vizsgáló angol elemzés szerint a harmadik legtöbb szelfit a Burdzs Kalifánál készítették.

A Dubai International Airport a világ egyik legforgalmasabb repülőtere.

Márciusban elindította új, Dubaj-Auckland non-stop járatát az Emirates, ami távolság tekintetében a világ egyik leghosszabb légi járata.

Dubajban épül a világ leghosszabb fedett sípályája.

Ha Dubajba készülünk, már nem adhatunk fel olyan csomagot, amelynek nincs legalább egy lapos felülete

Lassan teljesen elkészül a 150 méter magasra nyúló aranyozott Dubaj Keret, amelynek tetejéről egyik irányban Dubaj régi, másik irányban a modern arcát mutatja

 Újabb cikkünk ebben a témában:


Több izgalmas új attrakcióval bővül a dubaji paletta - 2017.06.26.
Dubaj történelmét és élővilágát is közelebbről ismerhetik meg az érdeklődők.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek