Három új járatot indít a Wizz Air Budapestről

Három új járatot indít a Wizz Air Budapestről.

A Wizz Air a héten három új járatot indít el, melyek összekötik a magyar fővárost a norvégiai Bergennel, a németországi Hannoverrel és az olaszországi Lamezia Terme-vel. Az új útvonalakon hetente kettő-négy járat közlekedik. 

Bergen tengerparti házaiFotó: Miguel Virkkunen Carvalho / Flickr.com

Bergen Norvégia második legnagyobb városa, a legnépszerűbb kapu Nyugat-Norvégia fjordjaihoz. A város gyönyörű természeti adottságairól nevezetes, és kiváló hegymászási lehetőségek találhatók közvetlen közelében. Ez az a város, amelynek közelében Norvégia hamarosan alagutat épít hajóknak a Stad-félsziget alatt.

Az új városháza HannoverbenFotó: trombone65 / Flickr.com

Hannover Észak-Németország egyik fontos központja. A városban található a Hannoveri Vásártér (Messegelände Hannover), a világ legnagyobb kiállító- és vásárközpontja, amely évente olyan prominens kereskedelmi rendezvényeknek ad otthont, mint a Hannoveri Vásár és a CeBIT kiállítás. Hannover a helyszíne annak a kiállításnak is, mely szerintünk egyike a hét apropónak, ami miatt az idén érdemes Németországba utaznunk.

A harmadik járat az olasz csizma orrához repíti az utazókat. Dél-Olaszországban, Calabriában található az egész évben napsütéses Lamezia Terme. A régiót Európa karibi-térségének is szokták nevezni az itt található strandoknak, varázslatos hangulatának, lenyűgöző természeti adottságának és rusztikus bájának köszönhetően.

Ilyen kristálytiszta vízben fürödhetünk CalabriábanFotó: Eleonora Rini / Flickr.com

A nemrég bejelentett asztanai és bordeaux-i, valamint a most induló három új járattal számolva a Wizz Air tizenegy új útvonallal bővítette 2017-ben a hálózatát. A légitársaság így már hatvankét várossal köti össze Budapestet Európában és kontinensünkön kívül.

Az új járatokra a jegyek már 5 240 forinttól foglalhatók a wizzair.com oldalon.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek