Tarolt az utazók felmérésén a világ kedvenc légitársasága

Tarolt az utazók felmérésén a világ kedvenc légitársasága

 A TripAdvisor idén először díjazta külön kategóriában a légitársaságokat a Travelers' Choice Awards-on. Az elismeréseket a légitársaságokra 12 hónap alatt világszerte leadott vélemények és értékelések száma és minősége alapján osztották ki a legjobbaknak.

Az Emirates nyerte el a Világ Legjobb Légitársasága díjat az idén először megrendezett TripAdvisor Travelers' Choice Awards for Airlines díjátadón. A légitársaságot a fődíj mellett négy másik díjjal – a Legjobb Nagy Légitársaság a Közel-Keleten és Afrikában, a Legjobb Economy Osztály, a Legjobb First Osztály és a Világ Legjobb légitársaságai – Top 10 – is elismerték.

Összesen öt díjat, köztük a fődíjat hozta el a megmérettetésről az Emirates Fotó: Emirates / FlowPRForrás: Travelo

 Az Emirates a világ legnagyobb nemzetközi légitársasága, amely kiterjedt hálózatában hat kontinens nyolcvanhárom országában százötvenöt célállomást kínál az utasoknak. Az egyik legfiatalabb szélestörzsű flottát működteti, és a világ első és egyetlen légitársasága, amely kizárólag A380-as és B777-es gépekből álló utasszállító flottával rendelkezik.

A légitársaság egy többmillió dollár összértékű fejlesztési programot jelentett be a közelmúltban, amelynek keretében júliustól a zászlóshajónak számító A380-as repülőgépek fedélzeti lounge-a is megújul. Az Emirates nemrégiben számos exkluzív terméket is bevezetett a prémium osztályokon, többek között a világ első hidratáló ruháját a First osztályon. Az Emirates tavaly óta az Economy osztályon 100%-ban újrahasznosított műanyag palackból készült fenntartható takarókat kínál. A terror elleni korlátozások kellemetlenségeit is ellensúlyozni igyekszik, ezért laptop-megőrző szolgáltatást vezetett be az USA-ba tartó járatain.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek