Elindult az Easyjet Budapest-Amszterdam járata

"Megérkezett az év első új járata Budapestre: az Easyjet február 6-ától elérhető amszterdami útvonala már a nyolcadik célpont a légitársaság Budapestről induló járatainak kínálatában" – írja közleményében a légitársaság.

Az első járatot mi mással fogadták volna Budapesten, mint tulipánokkal

Fotó: EasyJet



A legnagyobb brit fapados tavaly két új úti célt – Velence és Lyon – indított Budapestről. Ahogyan azt már 2016 őszén megírtuk, a legújabb járat Amszterdammal köti össze a magyar fővárost. A légitársaság Airbus A320 típusú gépe hetente háromszor szállít utasokat a két nagyváros között.

A járat a téli menetrend ideje alatt heti háromszor, hétfőn, szerdán és pénteken indul Budapestről, mindegyik napon 10 óra 35 perckor, és a kevesebb, mint két és fél órás menetidőt követően 12:55-kor landol Amszterdam központi repülőterén, a Schipholon. Innen mindössze húsz perc alatt elérhető Amszterdam belvárosa.

Nem az Easyjet járata egyébként az első fapados Budapest és Amszterdam között, régebben a holland Transavia.com is repülte ugyanezt az útvonalat. Egy ideje azonban csak a nemzeti légitársaság, a KLM járt Ferihegyről Schipholra.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek