» Útra kész

Idén is az Emirates lesz a magyarok kedvence?

Ült repülőn idén? Milyen volt? Még három napig elmondhatja!

| | Nem érkezett még hozzászólás
A hosszútávú járaton azzal ébresztette a stewardess, hogy véletlenül az ölébe öntötte a tojásrántottát? Vagy épp ellenkezőleg: soha olyan jót nem evett a felhők felett, mint idén? Írja meg nekünk! A repjegy.hu-val közös felmérésünkben idén is azoknak a véleményére vagyunk kíváncsiak, akik az év során legalább egyszer ültek repülőn. Derítsük ki együtt, melyik a magyar utazók kedvenc légitársasága!

Ahogyan 2012 óta minden évben, idén is az ország kedvenc légitársaságát keressük. Szavazni online lehet egészen 2016. december 31-ig, a felmérésben bárki részt vehet, aki az év során legalább egyszer ült repülőn.

Idén is egyszerűen lehet pontozni az Én légitársaságom honlapján: a személyzet munkáját, a fedélzeti ellátás színvonalát, a menetrendet és az ár-érték arányt kell értékelni. Ezeken felül a légitársaság kommunikációjáról is véleményt lehet mondani.

Persze nem csak pontokat lehet adni, hanem szöveges értékelést is adhat a légitársaságról és repülőútról. Amellett, hogy végre kiírhatja magából, hogy kényelmetlenek voltak az ülések, vagy hogy milyen tündéri volt a személyzet, azért is érdemes beszámolót küldeni, ugyanis belföldi wellness hétvégét, Budapest Airport ajándékcsomagot, vagy római hétvégét lehet vele nyerni.

Mitől lesz egy légitársaság az utasok kedvence?

A bónusz sör, a fedélzeti szórakoztatás, a kényelmes kabin és a barátságos személyzet például sokat segít. Érdekes böngészni a szavazás honlapján az élménybeszámolókat, kinek mi miatt ad maximális, öt csillagot egy légitársaságnak:

"Középen ültem. Az elölről hátrafelé tartó és a hátulról előre tartó kísérőtől is kaptam sört" – írja egy felhasználó a Lufthansáról.

"Sokkal kényelmesebb volt, mint más fapadosok. Az utastér is szebb, tisztább, nem olyan leharcolt. Budapesten nem kellett a konténerben várakozni, és pontos volt az indulás Pesten is, és Helsinkiben is. Nem nagy dolog, de kis képernyőkön lehetett mesét nézni" – áll a Norwegian Air Shuttle-ról szóló értékelésben.

"Nagyon jó fej, és közvetlen személyzet volt, illetve a komfort fokozat is valami elképesztően jó. Mindenképpen a közeljövőben is tervezek utat velük, de ezúttal hosszabb távra, reménykedve egy A380-as utazással..." – írja valaki az Emirates-ről.

Egyébként, a 2015-ös felmérés végeredménye szerint a magyarok kedvence évek óta az Emirates, és a legjobban kommunikáló légitársaságnak is megválasztották. A személyzetet a magyarok az UP by El Al gépein szerették, ár-érték arányban az Aegean Airlines tarolt, a legjobb fedélzeti ellátásáért a Qatar Airwayst díjazták, a legjobb menetrend fődíját pedig a Finnairnek ítélték a magyar utasok. Kíváncsian várjuk, idén hogyan alakulnak majd a szavazatok.

A légitársaságok értékelésére a www.azenlegitarsasagom.hu oldalon december 31-ig van lehetőség. Az eredményeket a szervezők 2017 elején tesszük majd közzé.

Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre! Travelo
h i r d e t é s
h i r d e t é s

Szóljon hozzá!

Most ajánljuk

Minden perc ajándék! Töltse a szebbnél szebb őszi napokat családjával!

cobranco élménybeszámolót írt
Lagunák között (Görögország)
15 órája
cobranco új galériát hozott létre
Lagunák között (Görögország)
15 órája
rallymax új galériát hozott létre
Csenge és Attila két keréken 16. nap margójára
5 napja

Blogok

Világörökség Szingapúr botanikus kertjei

Nyolcvankét lenyűgöző hektár tanösvényekkel. De hogy jön ide a kaucsuk?

Utazásom blogja Kőröl-kőre lépkedve télen a Velencei-hegységben

A pákozdi ingókövek ködben is jól mutatnak.

Travelhunter Kék lagúna Izlandon

Ha gyengénk a szilícium-dioxidos iszapmaszk-pakolás, itt a helyünk.

TravelBug Autós túra az USA délnyugati államaiban

Ez már a nyolcadik rész, ezúttal El Pasóval. Visszatekintés képekkel és leg-ek listájával.