Több órát késett az easyJet járata egy részeg férfi miatt

Több órát késett az easyJet járata egy részeg férfi miatt

Ezer font büntetést szabott ki a bíróság egy férfira, aki részegen szállt fel a gépre, és viselkedése miatt órákat késett az easyJet járata - írja az Airportal a Manchester Evening News beszámolója alapján.

A 42 éves Gustavo Neves a családjához készült Portóba. A gépen azonban folyamatosan üvöltözött, részeg volt, és bár a gép már a gurulást is megkezdte, a kapitány úgy döntött, hogy visszatér a terminál épületéhez. A bírósági tárgyaláson elhangzottak szerint a férfit lekísérték a fedélzetről, a járat viszont csak több órás késéssel tudott felszállni.

Az őt elvezető rendőrök közül mind a négyen azt mondták a bíróságon, hogy a férfi kétséget kizáróan ittas állapotban volt. Alig lehetett kommunikálni vele és üvöltve esküdözött, hogy nem részeg. Gustavo Neves tagadta az ellene felhozott vádakat, elmondása szerint csak két sört ivott meg öt órával a járat indulása előtt, és a légi-utaskísérőkkel is csak azt próbálta (üvöltve) megértetni, hogy ő nem részeg. A bíró végül nem fogadta el az érvesét, és ezer fontos pénzbírságra büntette.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek