Mégsem utazik? Beszámítja a jegy értékét a Wizz Air

Bővíti WIZZ Flex szolgáltatását a Wizz Air. Az utasok jóváírhatják a foglalás értékét a számlájukon, és felhasználhatják a későbbekben.

 

"Szeptember 8-tól azon túl, hogy tetszőleges alkalommal módosíthatják a foglalás dátumát és idejét, valamint az úti célt, a WIZZ Flex megvásárlásával az utasoknak lehetőségük nyílik arra is, hogy foglalásuk értékét jóváírják WIZZ-számlájukon. Az összeget felhasználhatják a Wizz Air 450 járatának bármelyikére történő későbbi foglalás során" - olvasható a légitársaság közleményében.

Fotó: wizzair.com


Ez azt jelenti, hogy ha valamilyen okból mégsem utazik el, nem kell feltétlenül másik járatot keresnie: a repülőjegy összegét felhasználhatja a későbbiekben. A foglalásokat legkésőbb 3 órával a menetrend szerinti indulás előtt kell módosítania wizzair.com oldalon.

Az időpont- vagy járatmódosítási díjat nem kell kifizetni, az esetleges viteldíj-különbözetet azonban igen, amennyiben a módosított járatra szóló viteldíj magasabb.

A szolgáltatás nem vonatkozik a névmódosításra és a csoportos foglalások módosítására.

A WIZZ Flex opciót a foglalási folyamat során egy kattintással meg lehet vásárolni mindössze 15 euróért (4600 forintért) járatonként és utasonként.

A bővített WIZZ Flex szolgáltatásról részletes tájékoztató itt található.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek