Így pakoljon be 100 dolgot a kézipoggyászba!

Így pakoljon be 100 dolgot a kézipoggyászba!

A fapados légitársaságok versengésének mellékterméke az egyre inkább megfizethető légi közlekedés, aminek következtében egyre többen választják a rövidebb, hétvégi kiruccanásokat a közeli országokba. Ilyenkor bár nincs szükség sok cuccra, egy kisebb kézipoggyász is nagy fejtörést okozhat a pakolásnál.

 

Pakolhatunk gyorsan, könnyedén és hatékonyanFotó: EyesWideOpen / Getty Images Hungary

Korábban már írtunk arról, hogy milyen stratégiát érdemes követni a kézipoggyász pakolása során. Ezúttal azonban Rachel Grant, az egyik Bond-lány, a The Telegraph videójában mutatja be, mennyire egyszerű beszuszakolni közel száz különböző dolgot egy átlagos méretű kézipoggyászba. Ő mondjuk öt pár cipőt is bepakol, ami ugyan felülírja a praktikusság elvét, de ha mi is ilyen kreatívan pakolunk egy táskába, akkor megérdemeljük, hogy sok cuccot vigyünk magunkkal.

 Rachel egyébként remek stratégiát követ: ruháit feltekeri, így kisebb helyet foglalnak, majd gumik és vákuumos zacskók segítségével tömöríti, hogy kevesebb helyet foglaljanak a táskában. A cipőit zoknival tömi ki, amivel szintén helyet spórol.

Persze, ha valaki egyáltalán nem szeretne magával táskát vinni a gépre, akkor válassza az alábbi sokzsebes kabátot:

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek