Kösse fel az állát utazás közben, ha jól akar aludni!

Kösse fel az állát utazás közben, ha jól akar aludni!

Utazás közben különösen nehéz aludni, pedig sokan szeretnének valamennyire kipihenten megérkezni úti céljaikhoz. Persze vannak szerencsések, akik bárhol elalszanak, akár állva is. Ha ön is a Föld népességének eme igen kicsi, és nagyon szerencsés százalékához tartozik, akkor akár el is kattinthat, mert ez a cikk nem önnek szól. Ám, ha rosszul alszik a repülőn, buszon vagy vonaton, görgessen egy picit lejjebb!

Mert tény, hogy mára számtalan kütyüt kitaláltak, hogy a hosszú repülőúttal járó kényelmetlenségeket csökkenthessük. Igaz, ezeknek egy része tényleg egészen bizarrul néz ki, mint például ez a szalag itt. Persze ma már tippek sokasága is rendelkezésünkre áll, hogy minél elviselhetőbbé tegyük a hosszú utazást. Most azonban itt a legújabb csodaszett, amellyel anélkül tudunk állítólag pihentetően aludni, hogy a fejünk egyik vagy másik oldalra bicsaklana – írja a The Telegraph.

A szerkezet, mely minden problémánkra megoldást kínálFotó: thenodpod.com

 Ez az új találmány voltaképpen egy szett, ami egy álltámaszból és egy csodatakaróból áll. Az álltámasz olyan, mint egy kis függőágy, és head hammock névre hallgat. Ha nagyon le akarnánk fordítani, valami olyasmi nevet adnánk, hogy fej-függőágy. A mechanizmusa egyszerű: a kis hintaszerűséget felakasztjuk az ülés fejtámlájára, beletámasztjuk állunkat, és már meg is szabadultunk az állandóan lebukó fej problémájától.

A csodatakaró pedig egy esőköpenyhez hasonló alkalmatosság, kapucnival és kézmelegítővel együtt. Egyelőre mindkét termék fejlesztés alatt van. A kis startupper cég a közösségi finanszírozásra hajtó Kickstarter kampányában szeptember elejéig gyűjti a gyártáshoz szükséges pénzt, amelyhez már a kampány első napjaiban összejött az általuk kért összeg, minden további dollár csak bónusz.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek