Újabb szurkolói járatokat indít a Wizz Air

További szurkolói járatokat indít a Wizz Air, amellyel a futballrajongók eljuthatnak a nyolcaddöntőbe jutott magyar válogatott következő mérkőzésére is.

A járatok célállomása és időpontja attól függ, hogy Magyarország hányadik helyen zár az F csoportban. Mivel már biztos, hogy a meccs 21:00-kor kezdődik majd, a WIZZ szurkolói járat 15:00 körül indul majd Budapestről és 03:00-kor érkezik majd vissza Franciaországból, olvasható a Wizz Air közleményében. 

Magyar szurkolók Marseille-ben a Magyarország - Izland mérkõzés elõtt 2016. június 18-ánFotó: Claude Paris - MTI/MTVA

 A Wizz Air június 26-án 230 üléses Airbus A321-es géppel repül Budapest és Toulouse között, egy reggeli és egy délutáni indulással. A járatok napközbeni indulását úgy igazítják, hogy a magyar szurkolók időben odaérjenek a meccsre, majd másnap korán haza tudjanak indulni. A jegyek kizárólag oda-vissza útra 129,980 forinttól* már foglalhatók a wizzair.com oldalon.

A Wizz Air decemberben jelentette be az első három szurkolói különjárat indítását, hogy a magyar szurkolók megfizethető áron juthassanak el Budapestről a csapat három júniusi csoportmérkőzésére. Az egy napon belüli kiutazás és visszatérés lehetővé teszi, hogy a szurkolók megtakarítsák a szállás költségét.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek