Élőben nézheti a sportversenyeket az Emirates járatain

Az Emirates két, élő közvetítéseket sugárzó sportadóval bővíti a fedélzeten nézhető csatornáit. Az utasok repülés közben nézhetik a foci EB-t, a Formula 1-et és az olimpiát is.

Az Emirates utasai a Sports 24 és a Sports 24 Extra csatornáknak köszönhetően élőben nézhetik a fedélzeten az idei nyár legfontosabb sporteseményeit: többek között a 2016-os Labdarúgó Európa Bajnokság és az NBA meccsek, a Formula 1 és Moto GP nagydíjak, valamint a Wimbledon és a US Open mérkőzések élő közvetítéseit az Emirates flotta több mint 90 Boeing 777-es gépén.

Fotó: Edward Michael - Emirates

Az egy időben zajló sportesemények közül az utasok választhatják ki, melyiket szeretnék nézni. A csatornák az augusztusban kezdődő Riói Olimpiát is közvetítik majd.

A sportcsatornák mellett az ice TV Live számos további műsorlehetőséget kínál, így például a CNN, a BBC World News, a Sky News, az Euro News, a CNBC, az Al Jazeera és az NHK World is megtalálható a választékban.

Az Emirates összes A380-asán és a Boeing 777 flotta gépeinek több mint felén ingyen Wi-Fi is rendelkezésre áll, ezenkívül más, sporttal kapcsolatos tartalmak és dokumentumfilmek közül is lehet választani.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek