Könnyebben használható lett a Wizz Tours honlapja

A Wizz Air csoport megújította és továbbfejlesztette utazási csomagokat kínáló online felületét, a Wizz Tourst. A szolgáltatás lényege, hogy az utazni vágyók repülőjegyüket és szállásukat egy csomagban, online foglalhatják le.

Fotó: Wizz Tours


"Egyre többen döntenek az egyénileg szervezett utazás mellett, azonban sokakat elriaszt az ezzel járó procedúra és az esetleges buktatók. Az utasok jelentős része továbbra is szeretne maga mögött tudni egy biztos hátteret, amely probléma esetén támogatást nyújt és kényelmesebbé teszi az utazás előkészületeit is. A Wizz Tours olyan megoldást vezetett be a magyar piacon, amellyel az egyszerűséget és a rugalmasságot kereső, tudatos utazót szólítja meg. Az utazási csomagok egyesítik a teljes körű szervezésre épülő csoportos utazások és az egyéni szervezés előnyeit. Az utasnak nem kell többé kompromisszumot kötnie a kényelem és a rugalmasság között, probléma esetén anyanyelvén kérhet segítséget, ráadásul időt és pénzt is spórolhat" – fogalmaz közleményében a cég.

A Wizz Tours kizárólag online, a wizztours.com oldalon érhető el, és több mint 130 úti cél több mint 30 000 szálláskínálatához férhetünk hozzá. A megújult foglalórendszer használata egyszerű és átlátható: a kiindulási hely és az úti cél, az utazás dátuma, valamint az utasok és szobák számának megadását követően a rendszer felkínálja az elérhető repülőjegy és szállás csomagokat. A találatok ár, besorolás és népszerűség szerint listázhatók, az oldal bruttó árakat mutat. A csomagra kattintva megjeleníthetők a keresés részletei, magyar nyelvű tájékoztató a szállás szolgáltatásairól, fotók és térkép, valamint egy kattintással elérhetőek az ügyfélértékelések. A foglalási adatok megadását követően az utasnak lehetősége nyílik kiegészítő szolgáltatások hozzáadására.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek