Ezer parkolóhellyel bővül a ferihegyi reptér

Sőt, összességében ezernél is több új parkolóhelyet alakít ki a Budapest Airport, így 2016 nyarától az utazók már három különböző árkategóriájú hosszú távú parkolási lehetőség közül választhatnak.

A Budapest Airport forgalma folyamatosan nő, és a nyári szezonban rekordszámú utas fogadására készül a repülőtér. A hosszabb időtartamú utazásokra kialakított Holiday Parkoló a termináltól rövid sétára, a Holiday Plus Parkoló pedig pár percnyire helyezkedik el – előbbi 278, utóbbi 177 hellyel bővül. Ezek mellett a Budapest Airport kialakít egy további 600 férőhelyes parkolót, a Holiday Parking Lite-ot, amely még kedvezőbb árakat kínál az utasoknak - olvasható a Budapest Airport közleményében.

Munkálatok a reptér parkolójábanBudapest Airport

 Azon utazók, akik előzetesen online foglalnak parkolóhelyet, a listaárhoz képest kedvezményes áron tehetik azt. Igény esetén pedig olyan kényelmi szolgáltatások is lefoglalhatók online, mint a kézi autómosás vagy a SkyCourt Lounge all inclusive szolgáltatása.

A Budapest Airport minden hosszú távú parkolója kamerával, rendszám-felismeréssel és extra biztosítással védett terület. A fejlesztések keretében több új fizetőautomata és poggyászkocsi-állomás kerül a Holiday Parkolóba, továbbá a Holiday és Holiday Plus Parkolókat fedett járdával kötik össze a terminálokkal. A teljes bővítés és fejlesztés várhatóan 2016 augusztusára készül el.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek