Elindult az easyJet Lyonba tartó első járata

Április 26-tól a nyári menetrendben az easyJet heti három alkalommal repül Budapestről Franciaország második legnagyobb városába.

 

 

Fotó: Tristan Deschamps / Lyon Tourist Office and Convention Bureau

A közvetlen járatokkal Budapestről körülbelül két óra alatt jutunk el a francia gasztronómiai fővárosba. A brit hátterű diszkont légitársaság gépei hetente háromszor közlekednek Budapest és Lyon között, így járatai akár egy hétvégi kiruccanáshoz is ideálisak.

Az easyJet Airbus A319 típusú gépei 2016. április 26-tól a nyári menetrendi időszakban kedden és csütörtökön 18.50 órakor érkeznek Lyonból, majd 30 percnyi fordulóidő után 19.20 órakor indulnak vissza a francia nagyvárosba Budapestről. A szombati menetrendben pedig 17.40-kor érkezik a gép és 18.10-kor indul vissza a francia városba. Egyirányú jegyeket 7 500 forinttól (kb. 25 euróért) lehet találni az idei nyári szezon lyoni járataira.

A Budapest Airport egy korábbi piaci felmérése szerint évente minimum 40 000 utasra lehet számítani ezen az útvonalon, hiszen eddig a Lyonba tartó utasok vezették az Európán belüli, Budapestről induló és átszálló utasok listáját.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek