Már most karácsonyi akciózik az easyJet

Már most karácsonyi akciózik az easyJet


Már elérhetők az easyJet 2016-os téli, így a karácsonyi- és szilveszteri időszakra vonatkozó kedvezményes ajánlatai is. A légitársaság árszabása kereslet alapú, ezért a kedvező árú jegyekért érdemes időben foglalni. Az easyJet 2016. október 30. és 2017. február 5. között teljes hálózatán több mint 110 000 járatot indít, és 18 millió helyet kínál.

Lyoni hangulatképFotó: Bruno Vigneron - Europress/Getty

 A téli menetrendben az utasok az easyJet valamennyi, Budapestről induló vagy ide érkező járatára találhatnak kedvezményes árú jegyeket. Párizs, Bázel, Genf, London Gatwick és Berlin mellett az április 26-án induló lyoni járat is foglalható, amely egyben a közeli népszerű alpesi síterepekhez is biztosítja az eljutást.

Mi Lyonba decemberi közepi indulással már 8600 forinttól találtunk jegyeket, de ugyanennyiért van például Párizsba (december 15.), és 9400 forinttól foglalhatók jegyek Londonba szintén ebben az időszakban.

A légitársaság a weboldaláról is elérhető Tervezz velem applikációjával pedig a kikapcsolódás megtervezéséhez és a helyszín kiválasztásához igyekszik ötleteket adni. Az alkalmazás pénztárcára és az utazás tervezett hosszára szabva kínál tippeket.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek