Önkiszolgáló lesz a nassolás a Lufthansa új gépein

Minden osztály utasainak tartogat valami extrát a Lufthansa az új, 2017 januárjában debütáló Airbus A350-900 gépein. Az üzleti osztályon például kiszolgálhatják magukat, ha snackre vagy hideg italokra vágynak.

A kabin szélességét megnövelték, több a hely és a térérzet is jóval tágasabb, a speciális megvilágításnak köszönhetően pedig az utasok pihentebben érkeznek meg úti céljukhoz.

Az üzleti osztályon utazók önkiszolgáló módon fogyaszthatnak a frissítőkből az étkezések között: többféle snack közül választhatnak, és hideg itallal is kiszolgálhatják magukat a hűtőből.

A turista osztály utasai a jövőben színvilágukban megújult, ergonomikus ülésekben foglalhatnak helyet, és kényelmesebben elhelyezhetik személyes holmijaikat.

Minden osztály utasai élvezhetik a legújabb FlyNet technológia, a repülés közbeni színvonalasabb webhasználat előnyeit.

Az A350-900 fedélzetén a kabinnyomás 1800 méter magasságnak felel meg, míg a hasonló utasszállítókon általában 2400 méter ez az érték. A hatást a 12 üzemmódot kínáló, innovatív megvilágítás is fokozza, az utasok így könnyebben alkalmazkodhatnak a célállomás helyi időzónájához.

A Lufthansa 2017 januárjában veszi használatba az első tíz Airbus A350-900 utasszállítót Münchenben. Eleinte valószínűleg a Delhibe és Bostonba repülő járatokon fogja használni az új gépeket. Az A350-900 fedélzetén 293 fő utazhat: 48 az üzleti, 21 a prémium turista, és a 224 a turista osztályon.

Az A350-900 a világ legmodernebb és legkörnyezetkímélőbb nagy távolságú repülőgépe. 25%-kal kevesebb üzemanyagot fogyaszt és zajkibocsátása is 50%-kal alacsonyabb a hasonló utasszállítókénál.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek