» Útra kész

Mini kabinokkal repül az EVA Air Bécs-Taipei járata

| | Nem érkezett még hozzászólás
Az EVA Air légitársaság lecseréli Airbusait és egy vadonatúj géptípust, a Boeing 777-300ER-t állítja szolgálatba a Bécs–Bangkok–Taipei útvonalán 2016 októberétől. A gépen egy új középkategóriás fedélzeti osztályt is létrehozott, de mini kabinos luxus osztályt is találunk rajta.
Royal Laurel Business osztály kabinja
Royal Laurel Business osztály kabinjaFotó: EVA Air

A B777-re történő típusváltással párhuzamosan egy új fedélzeti osztályt is létrehozott a légitársaság. Az Elit elnevezésű osztály gyakorlatilag egy emelt szintű szolgáltatásokkal kiegészített economy osztály, valahol az economy és business között. A légitársaságnak van már egy magasabb szolgáltatásokat nyújtó Royal Laurel névre hallgató business osztálya, amit még 2012-ben vezetett be a világ számos más tájára közlekedő járatain, de mostantól ez az osztály Bécsből is elérhetővé válik.

A Bécsből induló 313 üléses új Boeing gépek fedélzetén 64 ülőhely az Elite osztályé, 211 ülőhely a turista osztályé, míg a Royal Laurel Class osztályán 38 üléses luxus kabin van. Utóbbi fordított halszálkás elrendezésű ülésekből áll, amelyek kényelmét pihenésnél és étkezésnél lehet leginkább értékelni. A légitársaság közleménye szerint a tágas, formatervezett ülések 65 cm szélesek, 180 fokban dönthetők és kinyitva két méter hosszúak. Minden üléshez tartozik egy-egy kéznyújtásnyira elérhető saját kabátfogas, cipőtartó és praktikus tárolók a személyes dolgoknak, valamint a felszolgált ételeknek és italoknak.

Így néz ki kinyitva
Így néz ki kinyitvaFotó: EVA Air

Az új kabinok kialakításánál az elegáns design mellett a lábszélesség kényelmére is figyeltek, bár az EVA Air új gépének alacsonyabb kategóriájú Elite osztályán 96 cm, az economy osztályán pedig 81cm ez a szélesség. Emellett minden osztály üléseit 110V-os konnektorokkal és USB csatlakozással látták el, és minden utas hozzáférhet az interaktív Star Gallery nevű audio-video szórakoztató programokhoz, ahol több mint 50 film, 1000 zeneszám és 10 videojáték közül válogathat – olvasható a légitársaság közleményében.  

 

 

Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre! Travelo
h i r d e t é s
h i r d e t é s

Szóljon hozzá!

Most ajánljuk

Minden perc ajándék! Töltse a szebbnél szebb őszi napokat családjával!

rallymax új galériát hozott létre
Csenge és Attila két keréken 16. nap margójára
4 napja
Anziano élménybeszámolót írt
Róma - ROMINA ROOMS Guest House
4 napja
trebla új galériát hozott létre
kína
9 napja

Blogok

Világörökség Szingapúr botanikus kertjei

Nyolcvankét lenyűgöző hektár tanösvényekkel. De hogy jön ide a kaucsuk?

Utazásom blogja Kőröl-kőre lépkedve télen a Velencei-hegységben

A pákozdi ingókövek ködben is jól mutatnak.

Travelhunter Kék lagúna Izlandon

Ha gyengénk a szilícium-dioxidos iszapmaszk-pakolás, itt a helyünk.

TravelBug Autós túra az USA délnyugati államaiban

Ez már a nyolcadik rész, ezúttal El Pasóval. Visszatekintés képekkel és leg-ek listájával.