Bécs-Tajpej járatot indít a China Airlines

Mostantól TAIWAN EXPRESS néven kínálja Európa és Tajvan között közlekedő járatait a tajvani China Airlines. Bécsből, Frankfurtból, Amszterdamból és Rómából is repülhetünk Tajpejbe.

A nyári szezonban a Bécs-Tajpej közvetlen járatot Boeing 747-400 típusú gépekkel repüli be a China Airlines, ami 100 fővel nagyobb kapacitást biztosít járatonként a magyar utazók körében is népszerű útvonalon. Emellett Június 1-től a heti 5 járat helyett már napi járat közlekedik a Frankfurt és Tajpej útvonalon, a járatok már B-777-es géptípussal üzemelnek és az eddigi szolgáltatásokon túl Premium Economy osztályokat is kínálnak.

Aztán december elejétől az Amszterdam-Tajpej járat heti 4-5 alkalommal non-stop üzemel bangkoki leszállás nélkül, már a legkorszerűbb Airbus350-900-as típusokkal. 2017-től ilyen airbuszok beindítását tervezik a római és bécsi útvonalakon, és szintén non-stop üzemel majd heti két alkalommal a Róma-Tajpej járat (Delhi leszállás nélkül) – olvasható a légitársaság közleményében.

A légitársaság csökkenti az árait is. Március 14-től a Bécsen keresztül üzemelő járatoknál az YQ tax (International Surcharge, illeték) 50 euróval csökken egy retúr jegy esetében. Továbbá egy április 30-ig tartó promóció keretében 15 Japán desztináció és Honoluluba vezető járatoknál az utazók a megszokott 30 kg helyett 40 kg-t adhatnak fel ingyenesen - olvasható a közleményben.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek