Még több járatot indít a foci-Eb-re a Wizz Air

A Wizz Air újabb járatokat indít a magyar labdarúgó-válogatott három Európa-bajnoki mérkőzésére Franciaországba. A jegyek értékesítése a wizzair.com oldalon február 12-én péntek délelőtt 10 órakor kezdődik. Siessen, ha nem akar lemaradni!

 Ezzel a légitársaság mindhárom csoportmérkőzésre két-két közvetlen, oda-vissza járatot kínál Budapestről. A járatok Budapest és Lyon, Marseille és Bordeaux között repülnek majd, a mérkőzések napján 14:00 óra előtti érkezéssel Franciaországba, és a mérkőzés után 24:00 óra előtti budapesti visszaérkezéssel, szerepel a légitársaság közleményében. Jegyek kizárólag oda-vissza útra vásárolhatók és a wizzair.com oldalon foglalhatók.

Fotó: Wizz Air

 Az új járatokra a jegyek értékesítése a wizzair.com oldalon február 12-én péntek délelőtt 10 órakor kezdődik.

A Wizz Air decemberben jelentette be az első három szurkolói különjárat indítását, hogy a magyar szurkolók megfizethető áron juthassanak el Budapestről a csapat három júniusi csoportmérkőzésére. Az egy napon belüli kiutazás és visszatérés lehetővé teszi, hogy a szurkolók megtakarítsák a szállás költségét.

A jegyek iránti kereslet rohamosan megnövekedett a hónap elején, amikor megkezdődött az egyes mérkőzésekre szóló jegyek nyilvános értékesítése.

"Javasoljuk a szurkolóknak, hogy minél előbb foglalják le jegyeiket Franciaországba, hiszen a szabad helyek gyorsan fogynak" - mondta Váradi József, a Wizz Air vezérigazgatója.

Úticél Dátum Indulás
Bordeaux 2016. június 14. 10:35 Budapest 23:55 Bordeaux
Marseille 2016. június 18. 11:40 Budapest 23:55 Marseille
Lyon 2016. június 22. 11:40 Budapest 23:55 Lyon

 

 

Újabb cikkünk ebben a témában:

A franciaországi helyzetre figyelmeztetik a foci EB-re utazókat - 2016.05.18.
Franciaországban szükségállapot van érvényben, a terrorfenyegetettségi szint a legmagasabb fokozatú, a rendőrség, a csendőrség és más rendvédelmi szervek szükség esetén határozottan és szigorúan lépnek fel.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek